Update

2010-01-30 @ 10:27:48

Hej!

Länge sen..jag var visst inte så duktig på att uppdatera iallafall.

Nu har jag sökt till gymnasium.. 1. Designgymnasiet i Nacka, mode och design. 2 St:Martins i Solna Buissnes Park, mode och design. 3 John Bauer i Eskilstuna, Frisör. Känner mig jätte nöjd med mina val och längtar som tusan tills vi får reda på om vi kommit in eller inte. Det blir alltså stockholm för mig och det känns awsome!

Nu, om någon minut ska vi åka och kolla på en crosstävling och senare ikväll blir det Snabba Cash på bio...haha.

Lägger upp bilder sen, börjar blir tråkigt med bara massa texter!

Puss !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Update

2010-01-25 @ 21:32:35

Hej!

Ringde till två gymnasium i sthlm idag, St:Martins och Designgymnasiet..båda inriktning på Mode och Design. På onsdag besöker jag dem och även John Bauer som har öppet hus då. Blir en mysig dag med mamma i Sthlm, vi ska luncha och sen hitta på någonting med mormor! Jag hoppas att jag gillar det jag får se på gymnasierundturerna så jag kan bestämma mig någon gång. Är 99% säker på att det blir i sthlm iallafall..känns som en dröm!

Nu ska jag gå upp och läsa Twilight, pussar och kramar!


Mysig bild

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ligger i soffan och segar

2010-01-22 @ 18:10:59

Ligger i soffan och segar, hugo tjatar om att få spela på ipoden haha, är jätte hungrig och vi ska äta tacos snart mums. Ha det bäst puss

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

skriver från min iPod

2010-01-21 @ 22:10:43

Det här är ju grymt!! Skriver från min ipod! Kom nyss hem från en promenix med mamma och valle, tog en timme. Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

update

2010-01-21 @ 16:39:53

Nu! Nu funkar min ipod och jag sitter och spelar spel som en liten unge!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

10:30

2010-01-21 @ 10:30:51

Godmorgon!

Har precis börjat ladda ner iTunes igen.. får se om det funkar den här gången! Den är på 23 % hittills och de är 3 timmar kvar tills den är klar...Medan jag väntar så lyssnar jag på musik & läser twilight, det går faktiskt väldigt bra att läsa nu även fast den är på engelska.

Pratade precis med Bea, saknar henne och Ebba sjukt mycket! Men vi ska ses nästa helg när dom kommer hem från Lundsberg, måste hinna träffa dom innan jag åker till Thailand!

Önska mig lycka till med ipoden nu!

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jävla dator!

2010-01-21 @ 00:18:40

Ville bara berätta att jag är uppe 23:59 en vardagskväll/natt...huuuuur sjukt är inte det?! Jag somnar vanligtvis 9 och sover så länge som jag får.. då är alltså den stora frågan vad fan jag gör uppe såhär sent? Svar..Jag har setat framför datorn i ca 6 timmar och försökt ladda ner iTunes så jag kan starta min nyinköpta iPod. Men nej...installationen har stängts av när de har varit ca 30 minuter kvar och inte bara en gång heller utan 3 gånger (varje installation ska ha tagit ca 4 timmar, & ja jag vet att min dator är SEG)  och nu har jag en klump i halsen och känner att massor av krokodiltårar kommer att blöta ner hela skrivbordet...och till råga på allt så har jag världens jobbigaste mensvärk! Inte min dag...inte min dag.


Det här längtar man ju verkligen inte tillbaka till!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ipod

2010-01-19 @ 18:56:53



Den här snyggingen följer med mig hem imorgon!

Permalink Shopping Kommentarer (0) Trackbacks ()

17:47

2010-01-19 @ 17:47:49

Dålig uppdatering, haha! Jag har verkligen blivit dålig på det här med bloggandet.
Har iallafall fått tummen ur röven och köpt Första Twilight boken på engelska...vilket jag hoppas leder till ett större engelskt ordförråd i min lilla hjärna. Måste sitta vid datorn när jag läser för de finns många ord som jag inte ens visste fanns som jag måste slå upp!
Har även tränat första gången efter nyår, och nu måste jag verkligen hålla träningsschemat! På måndagar, torsdagar och lördagar ska jag försöka spendera några timmar på gymmet! Måste komma i lite bättre form till Thailand! Och apropå Thailand så längtar jag så mycket så jag tror jag blir galen! Ska lägga mig på en solstol i någon av mina nya bikinisar och bara steka när vi kommer fram! Iiiiih ska bli så härligt!

Och nu ska jag försöka blogga bättre, jag skyller på min sega dator så länge för den är seg med stort S och stort E och stort G! 
  



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Instängd 2

2010-01-15 @ 20:44:25

Heej!

Det har tagit två timmar för mig att komma in på blogg.se, vet inte vad det är med datorn...segar ihjäl sig!

Blir så arg på SF i eskilstuna! Jag vill se Instängd 2 som hade premiär den 8 januari, men den har inte kommit till eskilstuna än. Kollade om den gick nästa vecka på torsdag men nix! Varför ska vi vara så sega med allting!?!?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

En väldigt genomtänkt rubrik

2010-01-14 @ 20:26:28

Hej!

Kom precis hem från Jenny! Vi pratade, åt pannkakor och busade med hennes supergulliga lillasyster! 

Idag började jag skolan med en promenix med Sofie, efter det var vi i klassen på information om hur man söker gymnasium på internet vilket gick bra! Tyskan gick bra, skulle gissa på tre fel men mer än så får vi hoppas att det inte blir!

Kan inte sluta tänka på Thailand! Vill dit nu! Klarar inte av den här kylan! Fick iallafall min ledighet beviljad, så det känns skönt!


Ska ta och messa den här lilla filuren, hon ska ju också med till Thailand!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

13 januari 2010

2010-01-13 @ 19:24:46

Vaknade som en trött stock imorse. Ville inte göra något annat än att ligga kvar och vila under mitt varma täcke. Känner att jag börjar bli/är sjuk också, kanske någon biverkning av Hepatit A sprutan som förresten gick bra att ta igår, kändes inte alls.

Apropå ingenting så min tyska vikarie är en mardröm! I måndags som förövrigt var första skoldagen så gav han oss 15 glosor att kunna tills idag, jag tränade på dom och var berädd på att fixa det där förhöret idag men nix! Då har han bestämt att vi ska ha dom imorgon med 25 andra glosor, som vi fick idag! Och mitt i allt så har jag fått sömnproblem utav att ha vänt på dygnen på lovet. Jag är sjukt trött och vill helst gå och lägga mig men en liten mini röst i mitt huvud säger att jag måste plugga!

Slänger in en snygg bild på min lover-boy Paul Walker! Njuuuuuut!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Randig leopard med paljetter!

2010-01-12 @ 16:20:32

De randiga är hemma men resten kommer nästa vecka! Fina grejer till varma Thailand! Åker förresten och vaccinerar mig mot hepatit A snart.







Permalink Shopping Kommentarer (1) Trackbacks ()